Hirdetés

menyasszonyiruhakolcsonzo.lap.hu / Menyasszonyiruha webáruház - Online szalon

Menyasszonyiruha webáruház - Online szalon

Válogasson kedvére a szebbnél szebb menyasszonyi, estélyi és koktélruhák közt, és vásárolja meg méretre készített ruháját a szalonok árainak töredékéért, 10-40 ezer forint közötti áron, kényelmesen, otthonról! A méretre készített ruhákat (beleértve az esküvői ruhákat is) gyakorlatilag bármilyen, Ön által megadott színben el tudjuk készíteni.

Ha a teendők között a diéta nem lenne sikeres

Miért bérelnél, ha ugyanannyiért meg is veheted álmaid ruháját? Minden esküvői ruha 50 000 Ft és 100 000 Ft között kapható nálunk. Gyere és nézz szét nálunk, biztosan megtalálod álmaid ruháját. Nem találod a neked tetszőt? Küldj egy képet a kívánt modellről és külföldi tervezőink megvarrják neked kedvező áron!

Online menyasszonyiruha szalon. Menyasszonyi- és alkalmi ruhák rendelése, méretre varrása. Menyasszonyi ruhakölcsönző Fertőszentmiklós, Győr-Moson-Sopron megye.

Meghatározás:

Menyasszonyiruha kölcsönző: a lapon megtalálható a Magyarországon található összes kölcsönző és készítő szalon. Foglalkozunk a kölcsönzési tanácsokkal és a kiegészítőkkel is.

Menyasszonyiruha kölcsönző: a lapon megtalálható a Magyarországon található összes kölcsönző és készítő szalon. Foglalkozunk a kölcsönzési tanácsokkal és a kiegészítőkkel is.

Szponzorált hirdetések

A számláló 2005.03.24-étől mér.

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza: Menyasszonyiruha webáruház - Online szalon
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem  Elküldés